25.9.2014

Kaupallinen tiedote: Rolser-vetokärry, citykärry vai mummokärry?


Nyt seuraa tässä blogissa harvinainen kaupallinen tiedote ;-D. Sain Finnartmenin Kirsiltä yhteistyöpyynnön koskien perässä vedettäviä Rolser-ostoskärryjä.

Näistä ostoskärryistähän minulla on paljon omakohtaista kokemusta jo melkein 30 vuoden takaa. Olin kotiäitinä noin kymmenen vuotta ja hoidin kauppareissut kävellen, apunani maailman kätevin kauppakassi eli perässä vedettävä ostoskärry. Sinne mahtuivat kerralla kaikki ostokset, eikä tarvinnut raahata ostoskasseja käsissään. Tulipas tästä nyt nostalginen olo ;-D.

Koska minulla on niin hyvät kokemukset perässä vedettävistä ostoskärryistä yleensä, halusin vinkata tästä uudesta Finnartmen-verkkokaupasta, jossa on mummokärryjen lisäksi myynnissä myös keittiötarvikkeita. Minun vastaukseni otsikon kysymykseen on siis mummokärry, joka kuulostaa paljon sympaattisemmalta kuin citykärry! Ja minä en hyödy tästä postauksesta kuin hyvän mielen ;-D!



Finnartmen: Rolser Jet LN City Joy


Tässä vielä lainaus Kirsin viestistä:


"Olipa kerran raskas taakka - vaan eipä ole enää.

Ilman omaa Rolseriani olisin kärsinyt selkäongelmien kierteestä vuosikausia. Olen kuljettanut hoitolapyykkiä kauneushoitolani ja kotini välillä jo 13 vuotta. Ensimmäiset vuodet kannoin pyykin repussa ja laukuissa, mutta kantaminen aiheutti minulle jatkuvia selkäongelmia. Kun ostin perässä vedettävän kärryn, selkäkipuni loppuivat kuin seinään.

Keväällä bongasin Frankfurtin messuilta Rolserin citykärryt ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Rolser oli jotain aivan muuta kuin perinteiset ”mummokärryt”. Raikkaan herkullisia värejä ja kauniita kuoseja niin naisille kuin miehillekin, tilavia malleja laadukkaista materiaaleista, ja mikä parasta, ekologisesta kierrätysmateriaalista valmistettuja Ecomaku-kärryjä!

Toukokuisen tehdaskierroksen jälkeen olin niin vaikuttunut Espanjan Alicantessa sijaitsevan perheyrityksen toiminnasta, että löin kättä päälle Suomen maahantuonnin yksinoikeudesta. Nyt minulla on kunnia tarjota näitä tyylikkäitä citykärryjä omasta hyvinvoinnistaan ja ympäristöstään kiinnostuneille asiakkaille.

Tiesitkö?

Niska, selkä ja hartiat kiittävät, kun kannettavan kuorman siirtää selästä tai käsivarsilta perässä vedettäväksi. Rolser-kärryjä voi halutessaan myös työntää edessään. Tarjolla on helposti rappusissakin kulkevia pyöriä sekä kokoon taittuvia malleja, jotka voi kiinnittää ostoskärryihin kauppakierroksen ajaksi. Citykärry korvaa lyhyillä matkoilla auton käytön painavienkin ruokaostosten kuljettamisessa. Kärryillä voit näppärästi palauttaa tyhjät pullot ja vuoden 2015 vaihteesta lähtien jopa muovit kauppojen kierrätyspisteeseen.

Suomessa vetokärryt tunnetaan parhaiten mummokärry-nimellä, mutta ulkomailla kärryjä käyttävät kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset, niin miehet kuin naisetkin. Rolser-kärryjen kantavuus on jopa 50 kiloa ja kärryillä on kolmen vuoden takuu.

Espanjalainen perheyritys Rolser on toiminut yli 40 vuotta. Tehdas työllistää sata ihmistä eli lähes kaikki Pedereguen kylän asukkaat, osan jo useammassa sukupolvessa. Citykärryjen valmistaminen on tiimityötä ja yhden kärryn valmistamiseen tarvitaan 16:n tehdastyöläisen osaamista."





15.9.2014

Tilannepukeutuminen, osa 2

Tämä aihe, josta innostuin kovasti pari viikkoa sitten, ei oikein ole ottanut tuulta. Tai ajatuksen tasolla on kyllä tapahtunut paljonkin, mutta aina kun olen yrittänyt saada aikaan postausta mitään ei ole herunut! Ajattelinkin, ettei tässä enää voi odotella inspiraatiota vaan täytyy raa'asti runnoa postaus kokoon ;-D.

Olkoon tämä osa kaksi katsaus muutamaan vanhaan postaukseen, joissa olen kuvannut asuja, jotka mielestäni sopisivat sekä teatteriin että kokkareille. Luotan näissä puolijuhlavissa tilaisuuksissa mekkoon, housuasu tuntuu niin vaikealta koostaa!

Olkoon ensimmäisenä tämä joulukuulta 2012 oleva postaus, jossa ei ole mekko vaan asu on koottu Ilona Pellin Jaipur-tunikasta ja Your Facen mustasta hameesta. Olen jopa kerran käyttänyt asua työpaikan kokkareilla ja voisin käyttää jatkossakin sopivan tilaisuuden tullen.


Tunikaa olen käyttänyt myös housujen kanssa tässä postauksessa. Tosin tätä asua en laittaisi työpaikan enkä muille "virallisille" kokkareille, mutta Ilona Pellin näytökseen se oli aivan omiaan

Tämä Nanson Salli-mekko on myös ollut ihan oikeasti kokkari-asuna, asusteina hopeaketjut ranteissa ja kirjekuorilaukku kainalossa. Ja taisi olla lisänä juuri tuollaiset viininpunaiset sukkahousut ;-D.

Ja ettei menisi ihan pelkäksi mustaksi, voisin kuvitella käyttäväni näitäkin mekkoja vaikkapa teatterissa ehkä eri tavalla asustettuna. Tosin en juuri nyt keksi miten ;-D.



Meinasin ihan unohtaa tämän kirpputorilöytöni, joka ei vielä ole ollut käytössä, mutta joka taitaa päihittää molemmat ylläolevat mekot.



Uusin mekkohankintani Nanson alennusmyynnistä hankittu Tuuli-mekko tulee varmaankin pelastamaan monta tilannetta ;-D. Vuonna 2015 tulee työpaikalla olemaan useita puolijuhlavaa pukeutumista vaativia tilaisuuksia!

Mielipiteeni onkin, että yksi kohtuuhintainen simppeli trikoomekko voi olla erilaisten puolijuhlavien tilaisuuksien pelastaja ja asusteitakaan ei niin kovasti tarvita. Jos ei viihdy huiveissa ja kaulakoruissa, voi käyttää näyttäviä korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia. Tai sitten ei yhtään mitään, mekko, korkkarit, kirjekuorilaukku ja siinä se!